2012-01-04

Köksrenoveringen - 2011 års projekt, del 3

Nu var det äntligen dags för tapeter i köket!
Maken var länge skeptisk till mitt tapetförslag men efter många dagars resonerande (bl.a. om att jag inte ville ha vit med blå blommor som det var när han var liten) så gav han med sej och lät mej få min vilja fram om en rutig tapet! Jag är fortfarande så sjuuukt nöjd!


Om man säger att det var en riktigt munter målare så skulle man ju ljuga. Rutig tapet i ett hus som är 100 år gammalt och snett och vint åt alla håll.. ;) Men han är bäst vår målarmäster! Så det löste sej ändå!


Visst blev det läckert med den rutiga tapeten!
*jättenöjd*

Här under fönstret är diskbänken. Ovanför diskbänken hängde vi upp en gammal skomakarlampa med porslinstyngd. Vi bytte dock till en tvinnad tygsladd för att få rätt känsla.

En bra bit på vägen har vi kommit. Köket är så pass klart att vi kan flytta in och börja använda det igen. Men än är det inte klart. Nu tog vi lite paus för att avklara lite födelsedagar och semesterresa och annat sånt nödvändigt.

Fortsättning följer..



1 kommentar:

Anonym sa...

Så himla fint och vilken fin tapet! Letar själv efter en rutig och skulle vilja veta vad den heter och tillverkare. Häls Anki Norrköping