2007-11-17

Det är mycke nu..

Dom senaste två veckorna har varit intensiva.
Helt plötsligt blev det husförsäljningsdags. (Att vi skulle sälja och flytta var bestämt sedan länge.. men inte när..) Mäklartid beställdes och huset stylades i dagarna fem. Ut på nätet och snabbt blev det visning. Pang, bom var det sålt också.

Det gick så fort så jag har inte hunnit med riktigt. Är nog i nån form av chock än. Flyttlådor har dock införskaffats i mängder. (undra om dom räcker) Har ni nån aning om hur fruktansvärt mycke saker man samlar på sej? Det inser man inte förrän man ska packa ihop dom.

1 feb bor jag på nytt ställe.. Jag lär inte ha sysselsättningsproblem i januari precis :D Nu är det dels lite packning som gäller.. Tänkte börja packa ihop större delen av förrådet som lär ta sin tid bara det.. och dels också tapet och färgval till nya stället. I första läget är det övervåningens två barnrum (en pojke, en flicka) ett sovrum och ett allrum som ska tapetseras/målas.. Hallen och boaseringen/bröstpanelen i köket tänkte jag måla vit för där är laserad furupanel och furu är jag så dödligt less på så jag vill bara kräkas.

Nån som har lite inspiration att bjuda på?

2007-11-11

två LOar

Del 6 och 7 av scraputmaningens utmaningsresa är nu avgjorda och jag kan visa mina bidrag:

Del6. Här skulle man använda något tygigt:

Jag tog helt enkelt och använde tyger ist för mönstrade papper, även det gula är tyg. Rubriken är thickers. Thickers är bokstäver av dekorgummi som är självhäftande. Ger en 3d-effekt. Finns även andra varianter som filt bl.a. (och jag måste komma ihåg att köpa fler för dom här är mina favoriter)

Del7. Här skulle man tillverka en stor rubrik själv:

Jag tog helt enkelt och ritade upp bokstäver på vit papper och klippte ut. Ritade runt kanterna sedan med svart. Texten "kille" är skriven med min nya vita penna. En Sharpie. Kanonbra!! Blir ordentligt vitt även på mörka underlag.

För en gångs skull så är jag dessutom klar med mitt åttonde bidrag till utmaningsresan i god tid. Ingen sista-minuten-stress ikväll :D Och det passar fint för kl åtta börjar Navy CIS så då har jag inte tid med nåt annat. Gu'nåde dom ungar som inte somnat då ;)

2007-11-10

Chipboardförvaring

Äntligen har jag fått tummen ur och fixat förvaring till mina chipboardalfabet.


Ett chipboardalfabet är bokstäver av kartong. Finns råa kartongfärgade (som på bilden) som man målar eller klär själv med mönstrade papper eller sånna som är färdiga med färg eller mönster.

Jag köpte byråer av papp på Tiimari för nån månad sedan. Sedan har jag gjort mellanväggar, fack, 9 i varje låda. Märkt upp dom med A-Z 0-9..


Blev jättebra! *nöjd*


Enda problemet nu är att det ser ut som jag har jättelite chipboardalfabeten så jag måste nog skaffa fler *fniss*